Elsszr is: senkinek nem a megsrtsre kerltek fel.Nem tartalmaznak clzsokat, nem megklnbztetk._________
Olyan paraszt vagy, hogy a vizet is megrgod.
A repltren a beszllskor krtem a jegykezelhlgyet, hogy az egyik csomagomat New York-ba, egy msikat Los Angeles-be, egy harmadikat Miami-ba kldje. Azt vlaszolta, ezt nem tudja megtenni. Mondtam, pedig a mlt hten pont ezt csinlta.
http://www.t-blackeyedpeas.atw.hu/
Egy nagyon j oldal, minden ami kell itt megtallod!!!
Egypknt a msik oldalon, a Jtkoknl megtallod s csak r kell kattintanod!!
Nem tudsz j receptet, vagy elhagytad a rgi? Akkor menj tovbb s lepd meg szerelmed s a csaldod ezzel a kis aprsggal, hiszen ki nem szereti a finomsgokat?
Hozzvalk:
1 kg liszt 20 dkg mz 25 dkg cukor 3 tojs 1 csomag stpor 3 dkg margarin 2 dl tej 2 dkg szalakli rlt fahj reszelt citromhj zls szerint tovbbi mzeskalcsfszer, pl.: szegfszeg, szegfbors, szerecsendi, gymbr, nizs, kardamom, stb.
Elksztse:
Melegtse fel 1 dl vzzel a cukrot s a mzet, keverje addig mg a cukor elolvad. A tzrl levve is kevergesse meg tbbszr. Keverje hozz a liszthez a stport s a fszereket majd a kihlt cukor-mz szirupot morzsolja el vele. Ezutn adja hozz a margarint, a 3 tojs srgjt s vgl pedig a tejben megfuttatott szalaklit. Gyrja ssze alaposan s pihentesse lefedve egy jszakn t. Sts eltt lisztezett gyrdeszkn nyjtsa kb. fl centi vastagra, majd szaggassa ki a formkat. Tegye a stemnyeket kivajazott-lisztezett tepsibe, s elmelegtett, forr (200C fokos) stben ssse 10-12 percig. Ha kihlt, 1 tojsfehrjbl vert kemny habhoz adjon hozz 25 dkg porcukrot s pr csepp citromlevet, s ezzel a mzzal kenje meg a stemnyek tetejt, majd trolja jl zrd dobozban.
A billentyzet s az egr hasznlata: Dupla klikk vagy Space - Vzszintes vagy Fggleges
bers, Bal vagy Jobb klikk - Vzszintes vagy Fggleges
bers, Nyilak - Mozgs a netREJTVNY brjban, Del, BackSpace - Bet vagy folyamatos trls
A funkci gombok hasznla: Bet - Az aktulis bet megadsval segt Sz - Az aktulis sz megadsval segt Segt - A rosszul bert betket pirossal jelzi
Foldal - A netREJTVNY foldala Vlemny - E-mailen is vrjuk vlemnyedet