Elsszr is: senkinek nem a megsrtsre kerltek fel.Nem tartalmaznak clzsokat, nem megklnbztetk._________
Olyan paraszt vagy, hogy a vizet is megrgod.
A repltren a beszllskor krtem a jegykezelhlgyet, hogy az egyik csomagomat New York-ba, egy msikat Los Angeles-be, egy harmadikat Miami-ba kldje. Azt vlaszolta, ezt nem tudja megtenni. Mondtam, pedig a mlt hten pont ezt csinlta.
http://www.t-blackeyedpeas.atw.hu/
Egy nagyon j oldal, minden ami kell itt megtallod!!!
Egypknt a msik oldalon, a Jtkoknl megtallod s csak r kell kattintanod!!
Hozzvalk:
50 kg hs (aprra vgott csirke, vagy pulyka)
1 nagy fej vrshagyma
1 pohr tejfl
40 dkg liszt
2 db tojs
s, bors
olaj
mustr
kmnymag
majoranna
szdavz
Elksztse:
Az aprra vgott hagymt olajon megproljuk, hozzadjuk a hst. (Prkltet ksztnk, kicsit hosszabb lvel), zestjk sval, borssal, majorannval, kmnymaggal (mindenkinek szjze szerint). Amikor a hs puha, leszrjk a hst s ledarljuk. A darlt hshoz kevs mustrt, 1 kanl tejflt kevernk, hogy knny, laza massza legyen. Kzben a lisztbl, tojsbl, vzbl palacsinta tsztt ksztnk, kicsit srbbet, vastagabb palacsintt stnk mint a hagyomnyos palacsinta volna. A palacsintkat megtltjk gy, hogy a tltelket "becsomagoljuk", a palacsinta vgeit visszahajtjuk. A palacsintkat egy tzll tlba egyms mell tesszk. A prkltszaftot kzben feltesszk melegedni, s kzben a tejflt egy kanl liszttel csommentesre kikeverjk, s a szaftba ntjk. Vigyzni kell, hogy ne csomsodjon be. Amg kiforr, zestjk sval, mustrral, borssal. A palacsintkat egy kevs szafttal meglocsoljuk, s a forr stben tstjk. Tlalskor a szaftot kis csszbe tesszk, s a palacsintbl mindenki annyit vesz, amennyit akar, s annyi szafttal locsolja mg le, ahogy szereti.
A billentyzet s az egr hasznlata: Dupla klikk vagy Space - Vzszintes vagy Fggleges
bers, Bal vagy Jobb klikk - Vzszintes vagy Fggleges
bers, Nyilak - Mozgs a netREJTVNY brjban, Del, BackSpace - Bet vagy folyamatos trls
A funkci gombok hasznla: Bet - Az aktulis bet megadsval segt Sz - Az aktulis sz megadsval segt Segt - A rosszul bert betket pirossal jelzi
Foldal - A netREJTVNY foldala Vlemny - E-mailen is vrjuk vlemnyedet